Profimedia, Zuma Press - News
PLANET HRVATSKA

VIDEO: KAKVE POHVALE - 'HRVATSKI ČAROBNJAK' NAJBOLJI IGRAČ VELIKOG LISABONSKOG DERBIJA 'To je jedan od onih igrača..., napunio je teren u derbiju!'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. siječanj 2018. 14:53

Benfica i Sporting odigrali su 1:1 u derbiju portugalske lige, a Filip Krovinović dobio je odlične recenzije. Mediji su ga proglasili igračem utakmice, a u uglednom sportskom dnevniku A Bola jedini je dobio sedmicu. Demonstrirao je iznimno kreativnu snagu, razigravao momčad, otvarao suigračima šanse, a jednom je pogodio gredu. Gosti su vodili, Benfica je na svom Luzu poravnala s bijele točke u 90. minuti golom Jonasa, no dominirala je većim dijelom susreta.

A Bola piše da podsjeća na Joaa Pinta, legendu portugalskog nogometa. Na portalima ističu njegovu izjavu da su “praktički masakrirali Sporting“, ali na kraju su ostali treći na tablici. Portal zerozero.pt tako navodi:

"Hrvatski veznjak ključ je Benficina 4-3-3 sustava. Povukao je većinu napada ekipe, iako ne uvijek s najboljim završetkom. Pokazao je vrlo dobre odnose s Cervijem i Jonasom. To je jedan od igrača koji se ne boje imati loptu i to može objasniti zašto su takvi najviše traženi. Napunio je teren u derbiju".

Linker
25. travanj 2024 03:32