Screenshot
I ADRIAN JE OZLIJEĐEN

VIDEO: KLOPP U PROBLEMIMA I TO ZBOG NAVIJAČA! ZBOG BIZARNE OZLJEDE MORA POVUĆI RADIKALAN POTEZ Na scenu stupa 35-godišnjak?

Piše: Iva PrpićObjavljeno: 16. kolovoz 2019. 16:39

Jurgen Klopp je u srijedu proslavio prvi ovosezonski trofej, Superkup Europe, ali je istovremeno zadobio veliku glavobolju uoči sutrašnje utakmice 2. kola Premier League protiv Southamptona. Naime, Liverpoolov vratar Adrian bi mogao propustiti utakmicu zbog ozljede gležnja koju je zadobio nakon pobjede nad Chelseajem u Superkupu. Španjolski golman ozlijeđen je u sudaru s navijačem koji je utrčao na teren tijekom slavlja Redsa.

"Navijač je uletio na teren, poskliznuo se i udario Adriana po gležnju. Gležanj je trenutačno natečen, moramo pratiti razvoj situacije. Mi volimo naše navijače, ali moraju prestati s ovakvim ponašanjem. Kada smo igrali protiv Cityja i Norwicha također su navijači uletjeli u teren", rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp.

Kako je već od ranije ozlijeđen Alisson, Klopp je potvrdio kako je s intenzivnim treninzima započeo treći golman Redsa Andy Lonergan, koji bi trebao zamjeniti Adriana. Ovom 35-godišnjaku to bi bila prva premierligaška utakmica u karijeri. On je u Liverpool stigao iz Middlesbrougha, a u prošloj sezoni je čuvao mrežu trećeligaša Rochdalea u kojeg ga je 'Boro posudio.

Linker
19. travanj 2024 01:24