Screenshot: YouTube
SUSRET DVIJE TORCIDE

VIDEO: LUDA UTAKMICA HAJDUKA U DIMU BAKLJI I SLAVLJA U sat vremena palo čak pet golova, Bijeli na kraju ipak nisu mogli do pobjede!

Na gostovanju povodom proslave 70. rođendana Gornika izgubio je Hajduk u Zabrzeu 2:3 u nekompletnom sastavu. Više od nogometa susret su obilježili svečarsko ozračje i brojne bakljade dviju prijateljskih navijačkih skupina identičnog imena Torcida uz nazočnost 1000 pristaša Bijelih.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 24. ožujak 2018. 22:53

GORNIK ZABRZE - HAJDUK 2:3 (0-1 Gyurcso (4), 1-1 Wolsztynski (15), 2-1 Angulo (33), 2-2 Kovačević (39)., 3-2 Liszka (58))

Gornik Zabrze: Pawlowski, Wolniewicz, Suarez, Koj, Gryszkiewicz, Olszewski, Matuszek (C), Kaminski, Liszka, Wolsztynski, Angulo.

Hajduk: Grbić, Lopez, Bosančić, Gyurcso, Radošević, Juranović, Kožulj, Tičinović, Filip, Savvas, Kovačević.

Rano je poveo Hajduk majstorijom Adama Gyurcsa koji je iz slobodnog udarca sa 22 metra prebacio "živi zid" za 0:1 ! Poravnao je domaćin iz prve prilike u 15. minuti nakon loše reakcije Lopeza i Filipa u skoku.

Olszewski je ubacio prizemnu loptu sa desne strane, a Woltszynski efektno petom s tri metra poslao loptu u mrežu.

U jeku napada Hajduka poveo je Gornik preko Španjolca Angula u 33. minuti. Izgubili su Bijeli loptu na sredini terena odakle je poslana u prostor iza leđa obrane Hajduka za Angula koji je udarcem s 12 metara matirao Grbića.

Hajduk je odgovorio pogotkom Kovačevića koji je asistenciju Tičinovića sa pet metara ubacio u mrežu. Gornik je konačni rezultat postavio u 58. minuti nakon još jedne dubinske lopte iza zadnje linije Bijelih, a Liszka je sam pred Grbićem rutinski pogodio za 3:2.

Linker
01. svibanj 2024 07:49