Screenshot
SLOVACI SU ODUŠEVLJENI

VIDEO: LUKA MODRIĆ PREKRASNOM GESTOM ODUŠEVIO SLOVAKE Pogledajte što je napravio hrvatski kapetan: 'Nije se ponio kao razvikana nogometna zvijezda...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2019. 11:29

Gdje god se pojave, svjetski nogometni doprvaci za sobom vuku i navijače. Ne moraju to biti hrvatski, već i oni iz zemlje domaćina neke službene ili prijateljske utakmice. Takav je slučaj i sa Slovacima, s kojima su se hrvatski nogometni reprezentativci susreli u četvrtak prilikom dolaska u Trnavu, na kvalifikacijski ogled za EURO 2020.

Još na aerodromu su Luku Modrića i ostatak Vatrenih znali zaskočiti brojni štovatelji njihovih nogometnih vještina. Slovački navijači, mahom se radilo o mlađoj populaciji, vrlo su rado htjeli imati neki oblik uspomene, autogram ili slično. Kolege iz tamošnjih medija izrazile su zadovoljstvo ponašanjem naših nogometaša po dolasku u Trnavu. Naročito ih se dojmio baš kapetan naše reprezentacije.

"Modrić se nije ponio kako bi se ponijele brojne svjetske nogometne zvijezde koje bi brže-bolje pobjegle od ljudi i kamera. Simpatični Luka je prišao djeci u kockastim dresovima i nije mu bilo teško pozirati s njima, dati koji autogram. Uzorni primjer skromnoga Balkanca", piše uz video-prilog na portalu Sportky.

Linker
08. svibanj 2024 01:14