REUTERS/Alberto Lingria
SJAJNA REAKCIJA

VIDEO: MANDŽUKIĆ I RONALDO ZABILI I ODLUČILI VELIKI TALIJANSKI DERBI Pogledajte kako je hrvatski napadač utišao tribine San Sira, incident Higuaina

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2018. 21:47

Nogometaši Juventusa pobijedili su Milan na San Siru s 2:0 u velikom derbiju 12. kola Serie A.

Juventus je tako upisao i 11. pobjedu u 12 utakmica, uz tek jedan remi, te su postavili novi rekord kluba s 34 osvojena boda u tom periodu. Protiv 'Rossonera' slavili su u šest posljednjih utakmica.

Talijanski prvak je poveo u 8. minuti golom Marija Mandžukića.

Nakon krasnog ubacivanja Alexa Sandra s lijeve strane Mandžukić je bio najviši u skoku i glavom zakucao loptu u mrežu za svoj peti gol sezone u Serie A.

U 41. minuti Milan je mogao izjednačiti nakon jedanaesterca koji je dosuđen po intervenciji VAR-a. Na usporenoj snimci pokazalo se kako je Benatia igrao rukom, ali vratar Szczesny skrenuo je rukom u stativu udarac Gonzala Higuaina.

PROMAŠENI JEDANAESTERAC HIGUAINA POGLEDAJTE OVDJE

U 81. minuti stigla je kazna za Milanov propust iz jedanaesterca kada je Cristiano Ronaldo nakon jednog odbijanca pospremio loptu u mrežu.

U 83. minuti Milan je ostao s igračem manje nakon isključenja Higuaina. Argentinski napadač dobio je prvo žuti karton zbog prekršaja, a onda izravni crveni zbog vrijeđanja suca. Na kraju je došlo do naguravanja igrača obiju momčadi i nemilih scena.

CRVENI KARTON HIGUAINU POGLEDAJTE OVDJE

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 20:16