Mario Mandžukić
 KARIM JAAFAR / AFP / KARIM JAAFAR AFP
NOVA AVANTURA

VIDEO: MANDŽUKIĆ JE VEĆ POČEO TRENIRATI PUNOM PAROM Evo kako je izgledao prvi dan legendarnog Vatrenog u novom klubu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2020. 17:44

Nakon što je prije desetak dana potpisao ugovor s Al-Duhailijem na godinu i pol dana, drugi najbolji strijelac u povijesti nogometne reprezentacije Mario Mandžukić već je odradio nekoliko treniga u dresu novog kluba.

Podsjećamo, Mandžukić u ovoj sezoni nema nijedan nastup u dresu talijanskog prvaka, otkako je Maurizio Sarri na trenerskoj klupi zamijenio Massimiliana Allegrija. Iako je opcija s odlaskom u Katar bila aktualna i u ljetnom prijelaznom roku, Mandžukić je tada odbio tu mogućnost, a njegovo je ime spominjano u brojnim napisima koji su ga povezivali s odlaskom u jedan od europskih velikana poput Manchester Uniteda i Milana.

Mandžukić bi u vodećoj momčadi katarske lige trebao zarađivati oko osam milijuna eura po sezoni, odnosno 12 milijuna za sezonu i pol, dok će Juventus na ime odštete zaraditi 5,5 milijuna eura.

Osim nekoliko fotografija s treninga objavljena je i snimka na kojoj se može vidjeti kako su izgledali prvi trenuci Mandže u klubu i kako ga je dočekao Medhi Benatia, također bivši nogometaš Juventusa. Evo kako je to izgledalo u svlačionici i na prvom treningu kojeg je odradio legendarni Vatreni.

Linker
28. travanj 2024 05:09