Igor Jovičević
 CROPIX
LIGA PRVAKA MLADIH

VIDEO: MLADI DINAMOVCI POGNUTIH GLAVA NAKON ISPADANJA I ŠOKA U LONDONU 'Žao nam je što se ovako lijepa priča završila na ovako tužan način'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2019. 21:33

U četvrtfinalu Lige prvaka mladih Dinamo je u Londonu poražen od Chelseaja nakon raspucavanja. Dinamovi juniori imali su 2:0, dvostruki strijelac bio je Antonio Marin, dok je zaostatak Chelseaja, također s dva pogotka, nadoknadio kapetan Luke McCormick.

- Žao nam je što se ovako lijepa priča završila na ovako tužan način. Odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu, ponosan sam na svoje dečke, možemo biti zadovoljni, odveli smo je u željenom smjeru iako je bila jako zahtjevna, rekao je nakon utakmice trener Igor Jovičević.

- U drugom poluvremenu promijenili su sustav, što je nama još više odgovaralo. Onda su se ponovno vratili starom sustavu. Možda smo doživjeli preveliki psihološki udarac da bi zatim rezultat okrenuli u penalima, dodao je Jovičević.

Vratar Dinama Dinko Horkaš smatra da Dinamo nije zaslužio poraz.

- Na kraju su presudili penali. Dvaput smo prošli, treći put nismo. Mislim da smo kroz devedeset minuta bili bolja momčad. Da smo zabili još jedan gol možda bi ishod bio drugačiji, ali to je nogomet, što je tu je, rekao je Horkaš.

Dvostruki strijelac Marin:

- Žao mi je što nismo prošli dalje. Mislim da je prošla sretnija momčad, ali nadam se da neka druga generacija mladih Dinamovih igrača otići dalje od nas.

- Trebamo svi biti ponosni na ovo što smo napravili. Tijekom većeg dijela utakmice bili smo bolji, ali na kraju, u posljednjih petnaest minuta, dogodio nam se neobjašnjiv pad, a Chelsea je dobra momčad i to su iskoristili, rekao je Bartol Franjić.

Linker
03. svibanj 2024 09:32