Screenshot / Twitter
DERBI ODGOĐEN ZA NEDJELJU

VIDEO: NESTVARNE SCENE UOČI SUPERCLASICA, POLICIJA NAPALA NAVIJAČE I OZLIJEDILA IGRAČE! Igrači povraćaju u svlačionici, najgore prošao Carlos Tevez

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2018. 21:50

Uzvratna utakmica južnoameričke verzije finala Lige prvaka između Boce Juniors i River Platea, takozvanog Superclasica, počela je neredima navijača. Šokantni videozapisi dolaze iz Argentine i odgodili su veliki derbi za nedjelju.

Ispred Estadija Monumentala, stadiona na kojemu će se igrati uzvrat, prolazio je službeni autobus Boce Juniorsa, a navijači River Platea zasuli su igrače omraženog im kluba kamenjem i brojnim drugim predmetima koji su porazbijali prozorska stakla te znatno oštetili autobus.

Kako bi rastjerali navijače, policija je upotrijebila suzavac, ali je raspršeni suzavac došao i do igrača Boce koji su gušeći se potrčali u svlačionicu.

"Policijska je reakcija bila potpuni neuspjeh", grmio je od bijesa direktor Boce Juniors Horacio Paolini.

Navodno su trojica igrača Boce Juniors završila u bolnici. Ostali suigrači povraćaju u svlačionici, a navodno je najgore prošao legendarni nogometaš Carlos Tevez koji se nagutao suzavca.

Prema najnovijim izvješćima, nekoliko igrača Boce je zadobilo porezotine od stakla, a nekolicina je doživjela i trovanje suzavcem. Veznjak Boce Pablo Perez završio je u bolnici zbog krhotina stakla na licu.

Linker
02. svibanj 2024 06:15