Tevez
 ALEJANDRO PAGNI / AFP / ALEJANDRO PAGNI AFP
ZAVRŠILA ARGENTINSKA SUPERLIGA

VIDEO: NEVIĐENO SLAVLJE NA LEGENDARNOJ LA BOMBONERI! CARLOS TEVEZ GOLČINOM VRATIO TITULU BOCI River Plate u šokantnoj završnici prvenstva izgubio sve

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2020. 10:02

Boca Juniors stigla je do naslova prvaka u Argentini i to nakon šokantne završnice u posljednjem kolu prvenstva. Momčad River Platea ušla je u posljednji susret kao lider gdje je gostovala kod Atletica iz Tucumana, dok je Boca Juniors dočekala Gimnasiju.

Ipak, River je odigrao samo 1:1 i uz nekoliko dvojbenih sudačkih odluka se oprostio od naslova. Domaćini su vodili 1:0, gosti su uspjeli izjednačiti preko Suareza, ali do kraja utakmice nisu uspjeli stići do potpunog preokreta.

Drugim riječima to je značilo da slavlje na legendarnoj La Bomboneri može početi. Na kraju se slavilio na La Bomboneri. Boca je s minimalnih 1:0 pobijedila Gimnasiu Diega Maradone, a odlučio je gol Teveza u 73. minuti.

Boca Juniors' forward Carlos Tevez (R) celebrates after scoring a goal against Gimnasia y Esgrima during their Argentina First Division 2020 Superliga Tournament football match at La Bombonera stadium, in Buenos Aires, on March 7, 2020. (Photo by ALEJANDRO PAGNI / AFP)
ALEJANDRO PAGNI / AFP / ALEJANDRO PAGNI AFP
Tevez

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO

Boca je prvenstvo završila na 48 bodova, jednim više od najljučeg rivala koji je postao apsolutni gubitnik sezone obzirom da je prethodno izgubio i finale Copa Libertadoresa. Boci je ovo ukupno 28. titula prvaka u povijesti te ukupno 47. veliki trofej.

Linker
20. travanj 2024 12:34