Screenshot
OČI U OČI

VIDEO: NIKOLA KALINIĆ MOGAO JE BITI JUNAK VEČER Pogledajte veliki promašaj hrvatskog asa u 118. minuti dramatičnog polufinala!

Lazio i Milan i u uzvratnoj su utakmici polufinala talijanskog Kupa odigrali 0:0, a nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca u finale je prošao Milan.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2018. 09:36

Milan je na Olimpicu potvrdio dobru formu, šestu utakmicu zaredom nije primio gol, istina nije niti zatresao mrežu Lazija, ali ovom su prigodom kazneni udarci bili sretniji za Rossonere.

Bila je to prava šahovska bitka, slična kao i ona na San Siru, bilo je nekoliko dobrih prilika s obje strane, treba izdvojiti iz prvog dijela onu kada je Immobile tukao glavom, odnosno Milinković snažno opalio, ali oba puta je Donnarumma bio na visokoj razini.

U nastavku je Milan izgledao opasnije, Nikola Kalinić utakmicu je počeo na klupi, a ušao je u igru u 70. minuti, a u smiraj produžetaka mogao je riješiti pitanje pobjednika. Kale je u 118, minuti sam izbio pred protivničkog vratara, ali je s desetak metara pucao preko gola.

Bio je oči u oči sa Strakoshom, ali dugo je oklijevao i poslao loptu preko vrata.

Lutriju kaznenih udaraca na uspješan je način otvorio Immobile, a onda su promašivali redom Rodriguez, Milinković-Savić, Montolivo i Leiva. Izjednačio je Bonaventuara, a onda su svi bili precizni do sedme serije. Ramon je poslao loptu visoko preko grede, a Romagnoli je bio hladan kao špricer za slavlje Rossonera.

Juventus je protiv Atalante slavio s minimalnih 1:0. Atalanta je išla u Torino nadoknaditi minimalni zaostatak iz prve utakmice, išla je na torinsku Allianz Arenu po čudo, ali dobro znamo da se čuda rijetko događaju. Ključan trenutak susreta dogodio se u u 75. minuti kada je Gianluca Mancini nesmotreno srušio, činilo se, Matuidija, a sudac Fabbri je rezolutno pokazao na bijelu točku. Promašivali su ove godine Dybala, Higuain, imao je Juve problema s kaznenim udarcima, ali ovom prigodom siguran je bio Miralem Pjanić.

Mario Mandžukić igrao je svih 90 minuta, imao je dobrih poteza, a u 87. minuti je zaradio i žuti karton.

Linker
06. svibanj 2024 03:30