Ronald Gorsic / CROPIX
STRAH NA ULICAMA

VIDEO: NOVI OKRŠAJ BBB I DELIJA Policija spriječila demoliranje povijesne jezgre Atene

Kod tržnice Monastiraki u povijesnoj jezgri Atene došlo je, po neslužbenim informacijama, do novog manjeg sukoba između navijača Dinama i Panathinaikosa s jedne strane te navijača Olympiacosa i Delija s druge. U masovnom okršaju je sudjelovalo oko šezdesetak maskiranih navijača naoružanih palicama, a lakše su ozlijeđena dvojica. Još uvijek se čeka službena potvrda.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 03. studeni 2015. 22:48

Teže posljedice spriječile su upravo policijske specijalne snage koje cijeli dan kontroliraju kritične punktove i zasad uspješno sprječavaju potencijalne okršaje. Grčki mediji javljaju tako da je nešto prije 21 sat policija zaustavila kolonu od 500-injak domaćih navijača pojačanih Delijama te da ih je većinu vratila za Pirej, u slavno predgrađe i luku Atene, ali do manjeg sukoba je ipak došlo.

Tako se nastavio navijački rat za koji u policiji tvrde da su spremni, istrenirani vječnim okršajima dva najveća grčka kluba i njihove dvije navijačke frakcije - radikalnih skupina Olympiacosa i Panathinaikosa.

Po neslužbenim informacijama, u Pirej je stiglo oko stotinjak Bad Blue Boysa koje su ugostili 'zeleni' navijači PAO-a, a u pomoć vatrenim navijačima Olympiacosa Gate 7 stiglo je barem dvostruko više Delija.













Linker
20. rujan 2024 08:53