Screenshot: Youtube
'VRATIO SAM SE DOMA'

VIDEO: NOVO POJAČANJE DINAMA STIGLO U ZAGREB Portugalac poslao poruku s aerodroma uoči potpisa ugovora: 'Modri su mi poput obitelji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2019. 18:28

Ivo Pinto (29) stigao je u Dinamo i on je, kako su Sportske novosti ranije najavile, prvo pojačanje Modrih u napadu na Ligu prvaka sljedeće sezone.

Portugalski desni bek je sletio na zagrebački aerodrom odakle će se zaputiti prema Maksimiru na službeno potpisivanje ugovora s Dinamom koji za njega neće morati platiti odštetu, budući mu je istekao ugovor.

U Zagreb se vraća iz novog engleskog prvoligaša Norwicha u kojemu je prošle sezone bio kapetan. Za Norwich je skupio 95 nastupa, a pritom je zabio tri gola, te dodao i 14 asistencija.

VIDEO: TOMO NIČOTA

"I dalje poznajem neke od igrača i gledam Dinamo kada kod mogu. Dinamo je napravio sjajan rezultat u Europi i veselim se igranju s ovim fantastičnim igračima koji su tu. Ovaj klub mi je poput obitelji", rekao je Pinto.

VIDEO: TOMO NIČOTA

Pinto je došao u Dinamo u ljeto 2013. godine iz rumunjskog Cluja gdje je bio na posudbi iz Rio Avea, a u dvije u pol godine u Maksimiru upisao je 111 nastupa za Modre. Modri su ga prodali u Norwich u transferu vrijednom 3,7 milijuna eura. Norwich se ove sezone vratio u Premiership, igrao je sjajan nogomet u Championshipu, ali Pinto se nije naigrao. Ali ne zbog svoje kvalitete, već iz razloga što nije želio produžiti ugovor s Norwichom.

VIDEO: TOMO NIČOTA

Upitan je Pinto kako se odlučio na povratak u Dinamo.

"Bio je to lagan izbor. Moj ugovor je istekao. Imao sam puno ponuda, ali sam ih odbio. A kada sam dobio ponudu od Dinama, trebala mi je jedna minuta da kažem da i vratim se na mjesto koje mi je nekoć bilo dom i sada mi je opet dom. Zato sam sretan".

Linker
05. svibanj 2024 08:05