Dan Kitwood / Getty
VELIKI INCIDENT

VIDEO: Odgođen povijesni susret West Hama i Man.Uniteda: Domaći navijači napali goste!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 10. svibanj 2016. 23:09

Sve je bilo spremno za povijesnu utakmicu večeras između West Hama i Manchester Uniteda na Upton Parku, ali su se neposredno pred početak susreta dogodile strašne stvari ispred stadiona.

Utakmica engleske Premier lige između West Hama i Manchester Uniteda odgođena je za 21:30 sati, nakon što su navijači domaće momčadi zasuli i polupali autobus koji je prevozio igrače Manchester Uniteda na stadion.

Huligani West Hama već nekoliko desetljeća važe za jedne od najgresivinijih na Otoku, pa i u Europi, a svoj su ružan glas potvrdili i večeras.

"Nije bilo ugodno, no nekako smo došli do stadiona," kazao je napadač ManU-a Wayne Rooney, dok je menadžer Louis van Gaal ljuto dodao: "Ponovo u Londonu imamo problema. Ovo je naša druga utakmica u Londonu ove sezone kojoj je kasnio početak.".

Ljut je bio i suvlasnik West Hama David Sullivan, ali na gostujuću momčad.

"ManU je odavno trebao biti na stadionu. Nije mi jasno zašto su tako kasno krenuli na susret. Nakon utakmice smo pripremili program za naše navijače, no sasvim sigurno dio ih neće ostati jer će morati juriti na vlakove i autobuse."

Inače, večerašnja utakmica je posljednja koju će West Ham kao domaćin igrati na svom legendarnom stadionu Upton Park. Nažalost, huligani su uspjeli baciti mrlju na ovako svečan događaj.