Screenshot
NAMJERA JE BILA OČITA

VIDEO: OVO JE ZA ZATVOR! Pogledajte što su kostolomci Pepa Guardiole radili prvoj zvijezdi sve dok ga nisu teško ozlijedili i izbacili iz igre

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2019. 00:40

Težak udarac doživio je Tottenham u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja u Londonu unatoč 1:0 pobjedi. U napetom, grubom okršaju punom prekršaja, menadžer Mauricio Pochettino ostao je bez prve zvijezde i najboljeg igrača Harryja Kanea, koji je večeras često bio na meti protivničkih igrača.

Još u prvom poluvremenu je Fernandinho prilikom jednog starta namjerno srušio, pa cijelim tijelom naskočio i udario Kanea, a situacija je eskalirala u drugom poluvremenu nakon duela Delpha i Kanea, u kojem je stradao zglob Tottenhamova napadača.

Kane je odmah napustio igru uz komentare engleskih komentatora koji već najavljuju da prvog strijelca Spursa neće biti u uzvratu na Etihadu.

Tottenham je u 78. minuti ipak uspio razveseliti svoje navijače na 'krštenju' novog impresivnog stadiona u Ligi prvaka i jednim golom Son Heung-mina izboriti minimalnu prednost za uzvrat.

Linker
04. svibanj 2024 07:01