Screenshot: YouTube
POTJERA JE BRZO ZAVRŠILA

VIDEO: PODMUKLO DO BOLA! POJAVILA SE NOVA SNIMKA BRUTALNOG NAPADA NA ZDRAVKA MAMIĆA Napadača je na kraju uhvatio Mamićev kum!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2017. 13:58

Zdravko Mamić fizički je napadnut u srijedu navečer u Bolu na Braču gdje je boravio kod prijatelja i kuma Ivana Ivančića Bose kako bi proslavio rođendan svog starijeg brata Stojka.

Dinamovog savjetnika s leđa je napao i šakom udario prolaznik na bolskoj rivi, blizu mjesta gdje je Mamić usidrio svoju jahtu, a Mamić je od siline udarca pao u more. Na internetu se dan poslije pojavila nova snimka napada iz drugog kuta, na kojoj se vidi kako je napadač u prvi čas uspio pobjeći s lica mjesta, a po neslužbenim informacijama, uspio ga je uhvatiti upravo Mamićev kum Ivančić i zadržati do dolaska policije.

Policija je danas završila istragu nad 22-godišnjim napadačem koji je prijavljen zbog 'naročito drskog i nepristojnog načina ponašanja na javnom mjestu'.

"Boli me glava i loše se osjećam, u jednom trenutku bio sam izgubio svijest, ali srećom ljudi su me spasili i izvukli iz mora", rekao je Zdravko Mamić u prvoj reakciji za Sportske novosti, a cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

Napadač na Zdravka Mamića na slobodi, zabranjeno mu približavanje i kontakt

Splitski Prekršajni sud u četvrtak je 22-godišnjem Bračaninu, koji je jučer na bolskoj rivi šakom u potiljak udario Zdravka Mamića, zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnom mjestu izrekao mjeru opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s Mamićem, te je pušten na slobodu, doznaje Hina na tom sudu.

Sudac Daniel Ban izrekao je 22-godišnjaku mjeru opreza nakon što je na sudu priznao napad na Mamića.

Policija je sudu predložila istražni zatvor, a odluku o tome Prekršajni bi sud trebao donijeti u roku od 30 dana. (H)

Linker
25. travanj 2024 06:20