screenshot
PAKLENI NOGOMETAŠ

VIDEO: POGLEDAJTE PRVI TRENING ŠPANJOLSKOG VIRTUOZA! DANI OLMO ODUŠEVIO SVE U SVOJEM NOVOM KLUBU 'S njim ćemo dobiti novu dimenziju u napadu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. siječanj 2020. 15:59

Dinamov veznjak Dani Olmo prošle je subote potpisao ugovor na četiri i pol godine s vodećom momčadi njemačkog prvenstva Leipzigom, a nakon toga je istaknuo kako je došao u taj klub jer razvija i vjeruje mladim igračima.

- Naravno da sam pratio uspon Leipziga posljednjih godina. To je mladi i atraktivni klub, koji me uvjerio svojom filozofijom razvijanja talentiranih igrača i vjerom u njih", izjavio je Olmo i dodao:

- Veselim se što ću upoznati suigrače te se nadam da ću što prije biti s njima na terenu. Želim doprinijeti svojim snažnim karakteristikama i pomoći momčadi.

Nakon predstavljanja u klubu, novi dragulj njemačkog prvoligaša odradio je i prvi trening gdje je bio pod posebnom pozornošću klupskih kamera koje su pomno bilježile svaki njegov potez, a Dani se uoči samog treninga družio i s navijačima kojima je podijelio nekoliko autograma.

Dani Olmo oduševio je i svog trenera Nagelsmanna koji je za Španjolca imao samo riječi hvale.

- Već me sada oduševio! Mora još puno toga pohvatati i naučiti, ali trenutačno pokazuje da je spreman za nove izazove. S njim ćemo dobiti novu dimenziju u napadu.

Linker
28. travanj 2024 07:05