Screenshot
'HRVAČKI' OKRŠAJ NA TERENU

VIDEO: POGLEDAJTE SITUACIJU ZBOG KOJE SE SENEGALAC HTIO OBRAČUNATI S MANDŽUKIĆEM NAKON UTAKMICE Srpski trener otkrio kako je spriječio incident

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2019. 19:36

Proteklog je vikenda Juventus gostovao kod Bologne i do nova tri boda (1:0) stigao zahvaljujući pogotku Dybale iz 67. minute susreta. Danima nakon utakmice ovaj je dvoboj i dalje tema u talijanskim medijima, a dio priče koja zabavlja javnost je i hrvatski napadač Mario Mandžukić.

Naime, bivši Vatreni u jednom se trenutku našao u 'hrvačkom' obračunu s Ibrahimom Mbayeom. Snimka njihovog duela postala je hit na društvenim mrežama, a da je cijela situacija mogla prerasti u puno veći incident otkrio je razgovarajući s novinarima trener Bologne Siniša Mihajlović.

"Ibrahima je bio nervozan na kraju utakmice i htio je pričekati Mandžukića kako bi se suočio s njim, no poznavajući Marija savjetovao sam mu da to ne radi i u konačnici sam ga odvukao. Također, pričao sam o cijeloj situaciji s Mandžukićem kako bi mi objasnio u čemu je problem, no on mi je rekao da se ništa ozbiljno nije dogodilo. Pored svega, Mario je taj koji voli ovakve situacije", otkrio je Mihajlović čije riječi prenosi Calciomercato.

Trenutak zbog kojeg je umalo došlo do sukoba i na kraju utakmice pogledajte u nastavku članka.

Linker
24. travanj 2024 14:04