Screenshot HNTV
'TO JE USMJERILO UTAKMICU'

VIDEO: POGLEDAJTE SPORNU SITUACIJU S RUJEVICE Tragičar nakon bolnog potopa tvrdi: 'Lopta me uopće nije pogodila u ruku, ne znam što bih rekao...'

IZJAVE IGRAČA Tragičar utakmice bio je riječki Zaprešićan
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 14. travanj 2019. 12:32

Rijeka je u subotu navečer na Rujevici upisala visoku 7:0 pobjedu na Interom iz Zaprešića uz čak četiri gola Jakova Puljića.

Možemo reći kako je ovaj susret prelomila 40. minuta, jedanaesterac za Rijeku i isključenje Jasmina Čelikovića.

- Lopta me nije uopće pogodila u ruku. Pogodila me u bedro, ja sam instinktivno išao micati ruku, ali nisam njome dirao loptu tako da ne znam uopće što bih rekao. To je definitivno usmjerilo utakmicu, s igračem manje je teže igrati protiv Rijeke koja je na svojoj razini. Nas nije išlo, probat ćemo ovo ispraviti u idućoj utakmici, a pogotovo u kupu protiv Rijeke - rekao je Jasmin Čeliković.

Potpuno suprotnog raspoloženja bio je Maxwell Acosty koji je iznudio jedanaesterac i postigao pogodak.

- Sretan sam zbog pobjede, što sam igrao od početa i što sam postigao pogodak. Prošli tjedan sam imao problema sa zglobom, ali ovakva večer je najbolji lijek za sve. Od sada nam je Hajduk u glavi, gledamo samo tu utakmicu, a ova pobjeda protiv Intera sigurno će nam dati dodatno samopouzdanje. Gledamo samo prema naprijed, ovaj rezultat nas neće zavarati, jer ima puno stvari koje još možemo popraviti u našoj igri - rekao je Acosty.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 10:10