Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
SOSA OPET NIJE KONKURIRAO ZA SASTAV

VIDEO: POGLEDAJTE VRLO LIJEPU ASISTENCIJU HRVATSKOG REPREZENTATIVCA Rebić 'loptom s očima' izbacio pola obrane, Eintracht sve bliže Europi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2019. 22:00

Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta na svojoj su Commerzbank-Areni u sklopu 27. kola Bundeslige svladali Stuttgart 2:0.

Domaće je u vodstvo doveo srbijanski reprezentativac Filip Kostić koji je u posljednjim trenucima prvoga dijela izvrsno pratio jednu akciju i zatim se ubacio iz drugoga plana te poentirao za 1:0.

Na 2:0 povisio je Filip Kostić svojim drugim pogotkom na utakmici i to na majstorsku asistenciju hrvatskog napadača Ante Rebića. Rebić je prihvatio jednu dugačku loptu na centru, pričekao Kostićev šprint preko pola terena i fantastičnom 'loptom s očima' izbacio obranu Stuttgarta. Kostić je u trku primio to dodavanje te zatresao mrežu pored nemoćnog Zielera.

Konačnih 3:0 postavio je Luka Jović na asistenciju Dannyja da Coste.

Trener Eintrachta Adi Hutter odlučio se na taktičku zamjenu te je u 85. minuti izvadio Antu Rebića i uveo 24-godišnjeg portugalskog napadača Goncala Pacienciju.

Eintracht je ovom pobjedom učvrstio četvrto mjesto Bundeslige s 49 bodova, samo tri manje od trećeplasiranoga Red Bull Leipziga, a Stuttgart je ostao na začelju ljestvice s 20 bodova. Hrvatski nogometaš Borna Sosa nije konkurirao za sastav gostiju.

Rezultati by SofaScore

Linker
13. travanj 2024 03:25