Screenshot
KAO PROTIV NJEMAČKE

VIDEO: PREKRASNA MAJSTORIJA HRVATSKOG NAPADAČA Ante Rebić u stilu Davora Šukera nadmudrio domaćeg vratara i podsjetio na 'brončane' dane

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2019. 18:35

U najzanimljivijem dvoboju popodnevnog dijela 28. kola Bundelige RB Leipzig je slavio s 4-2 kod Bayera, dok je gol postigao Ante Rebić u pobjedi svog Eintrachta kod Schalkea (2-1).

Leipzig je dvaput gubio u Leverkusenu, ali je u fantastičnoj utakmici došao do uvjerljive pobjede u borbi za mjesta koje vode u Ligu prvaka. Tin Jedvaj je ostao na klupi Bayera.

Rebić je postigao vodeći gol za Eintracht u Gelsenkirhenu, a hrvatski napadač je u 13. minuti "provozao" dva braniča i vratara Bayera za svoj deveti gol sezone, podsjetivši na slavnu 'rolicu' Davora Šukera - zgoditak koji je postigao protiv Nijemaca u četvrtfinalu Eura '96.

Rebića je u šansu gurnuo Kostić, a hrvatski je napadač u 13. minuti hladnokrvno zaobišao Nubela i zatresao mrežu za rano vodstvo gostiju. Izjednačenje je Schalkeu donio njemački veznjak Suat Serdar u 21. minuti.

Schalke je uspio izjednačiti u borbi za ostanak, da bi u devetoj minuti nadoknade klub iz Frankfurta došao do pobjede golom Jovića iz penala.

Wolfsburg je s 3-1 slavio protiv "fenjeraša" Hannovera, a Josip Brekalo je igrao do 62. minute. U derbiju začelja Stuttgart i Nuernberg su igrali 1-1, a Borna Sosa je za domaćine zaigrao od 78. minute.

U 18.30 se igra veliki derbi između Bayerna i Borussie Dortmund.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 21:57