Foto: Boris Kovacev / CROPIX
PRIPREME UA UZVRAT

VIDEO: RIJEKA ODRADILA TRENING U ABERDEENU, BIŠĆAN NAJAVIO OKRŠAJ 'Najvažnije je izdržati početak, svjesni smo da će Škoti krenuti silovito'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. kolovoz 2019. 23:41

Nogometaši Rijeke doputovali su u Aberdeen gdje ih sutra čeka uzvratna utakmica 3. pretkola Europske lige.

Po dolasku u Aberdeen gdje će nastojati sačuvati 2:0 prednost s Rujevice oglasio se trener Igor Bišćan, a momčad je održala trening na stadionu Pittodrie.

"Rezultat iz prve utakmice će diktirati kako će se sutra utakmica odvijati. To je rezultat koji nam ostavlja više prostora. Protiv momčadi poput Aberdeena je najbitnije izdržati početnu fazu utakmice, pogotovo kada u susret ulaziš s prednošću od dva pogotka razlike. Svjesni smo da će Škoti krenuti silovito i u takvim okolnostima je najbitnije ne dozvoliti im nikakvu priliku pred našim vratima", rekao je Bišćan.

VIDEO: VEDRAN FILIPOVIĆ

Škoti su, poput Riječana u Velikoj Gorici, za vikend doživjeli poraz u domaćem prvenstvu na gostovanju kod St. Mirrena (1-0). Unatoč lošem rezultatu u tom dvoboju, kao i zaostatku koji će njegova momčad pokušati uhvatiti, McInness ne misli kako je pred Aberdeenom "nemoguća misija".

VIDEO: VEDRAN FILIPOVIĆ

"Želimo da se ova utakmica dugo pamti i da se o njoj govori po dobrome. Ne mislim da je pred nama nemoguća zadaća. Poštujemo hrvatskog suparnika, njegovu momčadsku i pojedinačnu kvalitetu. Priznajemo im da su bili favoriti i prije prve utakmice, a pogotovo sada, ali priča još nije završena", poručio je Derek McInnes.

Linker
03. svibanj 2024 02:51