Matthew Emmons-USA TODAY Sports
AMERIČKA TURNEJA

VIDEO: ROMA PONOVNO SRUŠILA BARCELONU Rimljani napravili preokret s tri pogotka u manje od 10 minuta, novi trener Real Madrida se predstavio porazom

Piše: HinaObjavljeno: 01. kolovoz 2018. 12:47

Novi trener Real Madrida Julen Lopetegui započeo je svoj mandat na klupi Kraljevskog kluba porazom.

U prijateljskom susretu protiv Manchester Uniteda odigranom u sklopu turneje po SAD-u engleski prvoligaš je bio bolji od madridskog kluba sa 2-1.

Golove u prvom poluvremenu za Manchester United zabili su Alexis Sanchez (18) i Ander Herrera (27), a Karim Benzema je smanjio zaostatak (45+3).

Manchester United je ovom pobjedom završio turneju po SAD-u. Prije utakmice s Realom, momčad Josea Mourinha je odigrala neriješeno protiv Club America (1-1) i protiv San José Earthquakes (0-0), pobijedila je nakon izvođenja kaznenih udaraca Milan (1-1), i upisala poraz od Liverpoola (1-4).

Za Manchester United prvenstvo Engleske počinje u petak 10. kolovoza protiv Leicestera, dok Real prvu utakmicu španjolskog prvenstva igra 19. kolovoza protiv Getafea.

I Barcelona je sinoć doživjela poraz u prijateljskoj utakmici odigranoj u sklopu turneje po SAD-u. U Arlingtonu je Roma slavila protiv katalonskog kluba sa 4-2.

Rafinha (6) je doveo Barcelonu u vodstvo, a El Shaaraawy (35) je izjednačio. Nakon toga Malcom u 49. minuti opet dovodi Barcelonu u vodstvo, no u drugom poluvremenu Roma zabija tri gola za pobjedu pred 54,726 navijača na AT&T stadionu u Arlingtonu, a strijelci su Florenzi (78), Cristante (83), i Perotti (86, jedanaesterac).

Barça je tijekom vikenda odigrala utakmicu protiv Tottenhama u Pasadeni gdje je slavila nakon izvođenja kaznenih udaraca. U subotu će u Santa Clari igrati protiv Milana treću i zadnju predsezonsku utakmicu u SAD-u.

Linker
19. travanj 2024 01:42