Cristiano Ronaldo
 REUTERS/Max Rossi Livepic
NIJE SKRIVAO RAZOČARANJE

VIDEO: RONALDO NAPAO ISLANĐANE 'Slavili su kao da su osvojili naslov, a neće napraviti ništa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. lipanj 2016. 10:25

Od ranije je poznato da Cristiano Ronaldo baš i nije najbolji gubitnik, a njegova reakcija nakon blijedog remija Portugala s Islandom (1:1) na otvaranju Eura u Francuskoj to je i potvrdila.

Island je u svojoj prvoj utakmici na europskim prvenstvima uspio izvući bod protiv favoriziranog suparnika i razumljivo, isti su proslavili, a iz Ronalda koji je očekivao sigurnu pobjedu, je probila gorčina.

"Frustriran sam, ali to je nogomet. Ne treba dizati uzbunu zato jer smo uzeli samo bod...", rekao je vidno razočarani Ronaldo.

"Frustrirajuće je kad znaš da si bolji i imaš više prilika, ali ne možeš pobijediti...Islanđani su slavili kao da su osvojili naslov prvaka. To je mali mentalitet i oni zato neće ništa napraviti. Mi smo željeli pobjedu zbog navijača, ali nismo uspjeli...".

S druge strane, Islanđani se nisu libili uzvratiti. Nakon što su braniču Islanda Kariju Arnasonu prenijeli Ronaldove riječi, on je poručio: "On glumata i pravi se važan...Pa što je očekivao? Da ćemo igrati kao Barcelona protiv njega. On je gubitnik".

Linker
13. svibanj 2024 16:02