AFP
ATLETICO - SEVILLA 4-0

VIDEO: Simeoneove 'životinje' uništile Sevillu, Mandžukić dobar i s maskom!

Sevilla s Atleticom nije mogla, ali još jednom je pokazala da je fina momčad s igrom koja je za Simeonea malo premeka, ali na Kantridi će biti vrlo opasna
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. rujan 2014. 00:09

Atletico je potpuno nadigrao Sevillu (4:0). Diego Simeone vratio se na klupu , Mario Mandžukić igrao je s maskom ali nije kalkulirao, išao je u brojnim duelima glavnom na loptu, jednom ga je Nico Pareja udario u lice, prema ozlijeđenom nosu i dobio žuti karton. Bio je u dobroj šansi, u 64. minuti glavom je šutirao, golman je izbacio u korner. Dobio je žuti karton zbog pokušaja da rukom ubaci loptu u gol. U 73. minuti je zamijenjen, pretrčao je osam kilometara, ušao je Meksikanac Jimenez.

Rijekin suparnik htio je igrati, kombinirati, ali Atletico ih je znalački ukočio te utakmicu učinio borbom s duelima i trkom... Prvi gol zabio je Koke sa dvadesetak metara u 19. minuti, Pareja je išao u blok, promijenio smjer lopte koja je postala nedohvatljiva za Beta.

Drugi pogodak krenuo je iz slobodnog udarca na četrdesetak metara, ubačenu loptu u kazneni prostor Arda je glavnom spustio za Mirandu, ovaj prebacuje na drugu vratnicu gdje Saul Niguez glavom zabija. Treći je zabio Raul Garcia iz kaznenog udarca u 83. minuti, prije toga srušen je Griezmann. Raul Jimenez je glavom pogodio za 4:0 u 90. minuti. Gabi, Griezmann... imali su mogućnosti da rezultat učine većim.

Sevilla s Atleticom nije mogla, ali još jednom je pokazala da je fina momčad s igrom koja je za Simeonea malo premeka, ali na Kantridi će biti vrlo opasna. Atletico je sa 14 bodova drugi na tablici.

Sevilla je igrala u sustavu 4-3-3: Beto - Diogo Figueiras, Pareja, Kolodziejczak (od 46. Banega), Tremoulinas - Mbia, Carrico, Krychowiak - Vidal (od 78. Deulofeu), Bacca, Vitolo (od 46. Denis Suarez).

Linker
02. svibanj 2024 20:42