REUTERS
'NEŠTO MU SE DOGODI...'

VIDEO: SLAVNI TRENER SE BACAO NA TRAVU OD BIJESA, KOLEGA ODUŠEVLJEN 'Ja više nemam riječi kojima bih ga opisao! Ovo je najbolje od Messija!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2017. 10:42

Nogometaši Barcelone napravili su veliki korak ka finalu Kupa Kralja nakon što su u prvoj utakmici polufinala slavili u Madridu protiv Atletica s 2:1.

Već u 7. minuti Barca je povela golom Luisa Suareza nakon fantastičnog solo prodora, a na 2:0 je povećao sjajnim udarcem Leo Messi (33). Za Atletico je u 59. minuti smanjio Antoine Griezmann, no momčad Diege Simeonea, unatoč brojnim prilikama, nije uspjela izbjeći poraz.

Bilo je blizu Atletico, imao je brojne prilike, ali ništa skoro 'nije ulazilo' te večeri. U 83. minuti show je izveo frustrirani Simeone, bacio se na travu nakon što je sudac dosudio prekršaj Torresa nad Piqueom, kad se igrač Atletica mogao sjuriti prema golu gostiju. Rubna situacija, ali i kap previše za Choloa koji je teško podnio poraz. Na kraju, Barça može biti sretna što je minimalno dobila.


increíble El show de Simeone

"U drugom poluvremenu smo napokon izgledali kako momčad kakva trebamo biti. Jako sam sretan s time što smo pokazali u nastavku, i sa intenzitetom igre i sa stavom. Izgubili smo, ali ostao je osjećaj da ako ćemo ovako igrati u uzvratu, i dalje imamo šanse za prolaz", rekao je Simeone.


golaso

Kod Barcelone su ponovno briljirali Suarez koji je u 7. minuti fantastičnim solo prodorom matirao obranu domaćina, a u 33. je Messi pokazao zašto je najbolji svih vremena. Peterostrukog osvajača Zlatne lopte je dugo nakon utakmice hvalio trener Luis Enrique.


...

"U velikim, posebnim utakmica Messi jednostavno briljira. Jednostavno, ja više nemam puno riječi kojima bi ga mogao opisati. Ali kažem, nešto mu se dogodi i u velikim utakmicama možemo vidjeti najbolje od Messija", rekao je Enrique i pošteno priznao kako je Atletico u drugom poluvremenu bio bolji.

"Mogli smo u drugom poluvremenu zabiti još koji gol, ali samo u teoriji, u stvarnosti su oni stvorili puno više prilika. Imamo puno prostora za napredak i na kraju možemo biti zadovoljni rezultatom".

Kod Atletica je Šime Vrsaljko igrao prvo poluvrijeme, a kod Katalonaca je Ivan Rakitić zamijenjen u 58. minuti.

Uzvrat je za sedam dana na Nou Campu.

U drugom polufinalu danas igraju Celta i Alaves.

Linker
03. svibanj 2024 23:50