screenshot
ODMOR U ŠPANJOLSKOJ

VIDEO: SNIMKA KOJA ĆE ODUŠEVITI SVE NAVIJAČE BARCELONE! DVIJE VELIKE ZVIJEZDE SLETJELE U GRAD Dvojac koji je oduševio Europu u centru pažnje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. svibanj 2019. 13:31

Još prije nekoliko mjeseci sjajni je nogometaš Ajaxa, Frenkie de Jong, potpisao ugovor s velikom Barcelonom, ali je u konačnici pao dogovor kako će veliki talent do kraja sezone ostati u Amsterdamu.

Katalonski velikan je za njegove usluge iskrcao nevjerojatnih 75 milijuna eura, a od njega se očekuje da u bliskoj budućnosti bude jedan od ključnih igrača na Nou Campu.

Nakon što su napravili strašan posao s De Jongom u Barceloni su se sada okrenuli dovođenju još jednog velikog talenta, također iz redova Ajaxa, a riječ je o Matthijsu de Ligtu.

Ovaj 19-godišnji stoper je postao najmlađi kapetan u povijesti Ajaxa i ove se sezone nalazi na meti najvećih klubova Europe. Ipak, od samog se početka najviše povezuje s Barcelonom koja pod svaku cijenu mora dovesti kvalitetnog braniča.

Pregovori su u posljednje vrijeme malo zapeli obzirom da je menadžer spomenutog Mino Raiola koji ima zategnute odnose s katalonskim klubom. Ipak za vjerovati je kako će se dvije strane u konačnici dogovoriti i kako će De Ligt postati novi član Blaugrane.

Na iznenađenje mnogih Ajax je odlučio proslaviti duplu krunu u Nizozemskoj putovanjem u Barcelonu gdje će igrači imati nekoliko dana odmora. Naravno, u centru pažnje bili su De Jong i De Ligt koji bi na kraju mogli i ostati u Barceloni.

Linker
27. travanj 2024 02:10