Screenshot: YouTube
SAMO TAKO DALJE

VIDEO: ŠPANJOLSKA PUNA HRVATA I SKORO SVI BRILJIRAJU Duje Čop odveo Sporting do nove pobjede!

Piše: HinaObjavljeno: 11. rujan 2016. 16:28

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 8. kola Primere, Sporting Gijon je s 2:1 pobijedio Leganes, do sada tvrdi orah na otvaranju sezone.

Prošlogodišnji drugoligaš je u prvom kolu šokirao Celtu, pa zatim oteo bod moćnom Atleticu iz Madrida, ali u Gijonu ih je otključao upravo Duje Čop, s asistencijom i jednim pogotkom u 43. minute.

Kod prvog gola Duje je asistirao Casesu u 17. minuti, a potom se i sam upisao u strijelce s bijele točke u 43. To mu je drugi gol za Sporting ove sezone.

Hrvatski je reprezentativac stigao u Sporting iz Malage ovoga ljeta i nakon samo tri kola prometnuo se u prvo ime kluba i zvijezdu navijača.

U drugoj nedjeljnoj utakmici Betis je s 3-2 slavio na gostovanju kod Valencije. Gosti su golovima Castra (38) i Joaqina (54) poveli 2-0, a Valencia je od 50. minute bila s igračem manje, zbog isključenja Pereza. No, domaća momčad je i s desetoricom igrača došla do izjednačenja golovima Rodriga (75) i Garaya (78). Ipak, Castro je svojim drugim pogotkom donio pobjedu Betisu u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Sporting Gijon se nakon nepotpunog 3. kola nalazi na 3. mjestu sa sedam bodova, a ispred su samo Real Madrid (9) i Sevilla (7). Betis je prvom pobjedom došao do 13. mjesta s četiri boda, koliko ima i Leganes, dok je Valencia na predzadnjem mjestu bez ijednog boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
20. svibanj 2024 22:19