Screenshot
NIJE TO LIJEPO IZGLEDALO

VIDEO: 'STARI PRIJATELJI' NISU ŠTEDJELI VATRENE Pogledajte brutalan prekršaj na Jedvaju koji je riješio utakmicu, Dalić otkrio kakvo je stanje igrača!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2018. 11:33

Hrvatska nogometna reprezentacija je u Arlingtonu pred 80.000 navijača (uglavnom Meksikanaca) pobjedom protiv Meksika 1:0 okončala američku turneju u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo, a jedini gol Ivana Rakitića došao je iz jedanaesterca u 62. minuti.

Layun je na na gol-crti u svom šesnaestercu brutalno opalio Jedvaja po obje noge, i sudac je jednostavno morao pokazati na bijelu točku. Ivan Rakitić, koji je noćas bio kapetan Vatrenih (iako je igrao i dokapetan Vedran Ćorluka), sigurno je pogodio za vodstvo i kasnije se pokazalo - pobjedu. Kako je to izgledalo možete pogledati u desetminutnom sažetku, a ono možda i najvažnije nakon završetka vatrene avanture u SAD-u je - zdravstveno stanje naših igrača.

Iako su Meksikanci i noćas napravili pregršt prekršaja i nisu štedjeli Vatrene u duelima (pogotovo Ćorluku i Pjacu), izbornik Dalić je nakon utakmice otklonio strahove da je netko teže stradao.

"Nažalost, Badelj je osjetio problem s koljenom, dok je Vrsaljko izašao preventivno", objasnio je izbornik izmjenu u 44. minuti kad je ušao Bradarić.

Desetominuti sažetak utakmice možete pogledati u videu.

Sažetak cijele utakmice

Linker
06. svibanj 2024 05:53