Screenshot: Reddit
ZAISTA IMPRESIVNO

VIDEO: STRAŠNA UTAKMICA BIVŠEG DINAMOVCA KOJI JE ZABIO 'NI IZ ČEGA' Junak susreta tresao mrežu dva puta i asistirao. Modrima bi dobro došao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2018. 20:45

Završena je utakmica 25. kola turskog nogometnog prvenstva između Alanyaspora i Istanbul Basaksehira. Domaći Alanyaspor slavio je 4:1, a junak susreta bio je bivši dinamovac Junior Fernandes s dva gola i asistencijom.

Prvi gol zabio je u 32., a drugi, ujedno i četvrti njegove momčadi, u 88. minuti.

Iskosa s lijeve strane prvo je krasno prevario suparničkog igrača gurnuvši mu loptu kroz noge, a onda je pokraj drugog obrambenog igrača iskosa lijepim prizemnim udarcem pogodio dalji donji kut.

Drugi gol zabio je iz kontranapada, lijepo zaobišavši golmana i poentiravši u praznu mrežu.

Bili su mu to sedmi i osmi ovosezonski prvenstveni gol za Alanyaspor. Ujedno je asistirao Akbabi za treći gol Alanyaspora.

Podsjećamo, Fernandes je za Dinamo igrao između 2014. i 2017. godine, a u siječnju 2017. Modri su ga prvo posudili Turcima. Vratio se nakraktko u Zagreb, ali je onda trajno prodan Alanyasporu.

Njegovi potezi poput ovoga kod prvog gola zasigurno bi sada dobro došli Dinamu, posebice nakon u derbijima protiv Hajduka i Rijeke (porazi Dinama 0:1 i 1:4).

Drugi gol za Alanyaspor zabio je Efecen Karaca u 66. minuti.

Linker
03. svibanj 2024 23:08