Screenshot: Vine
UZAVRELE STRASTI

VIDEO: SUKOB U TUNELU Guardiola žestoko napao Milanovog 'krvnika'!

Na poluvremenu prijateljske nogometne utakmice između Bayerna i Milana koja je odigrana sinoć na Allianz Areni bilo je poprilično burno Trener bavarskog velikana Pep Guardiola bio je je bijesan na Milanovog igrača Nigela de Jonga i nije mu se to libio pokazati.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 05. kolovoz 2015. 12:00

De Jong je grubim, neopreznim startom u 20. minuti ozlijedio Bayernovog Joshuu Kimicha, što se Guardioli nikako nije svidjelo. Burno je reagirao nakon samog starta, a nije se smirio sve do poluvremena kada je Nizozemcu poručio što misli o njegovom stilu igre u tunelu.

Guardiola je u tunelu bijesno gestikulirao prema De Jongu kojeg su morali i fizički obuzdavati.

"Rekao sam De Jongu da sam tužan zbog Joshue. On neće igrati u finalu. Za njega mogu reći da će biti jedan od najboljih njemačkih igrača u sljedećih deset godina", objasnio je Guardiola.

"Ovo nije balet i prekršaji su dio igre. Ovo nije prijateljska, već pripremni turnir za sezonu", pravdao je Milanov trener Siniša Mihajlović svog igrača.

Inače, De Jong je na glasu kao užasno grub igrač, koji je svjetski najpoznatiji po brutalnom prekršaju kung-fu udarcem u prsa Xabija Alonsa u finalu Mundijala u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Inače, Bayern je protiv Milana u polufinalu Audi Cupa slavio s uvjerljivih 3:0 i u finalu će igrati protiv Real Madrida koji je s 2:0 bio bolji od Tottenhama.

Linker
22. rujan 2024 22:21