REUTERS
STRAŠNA UTAKMICA

VIDEO: SVE JE IZGLEDALO SAVRŠENO ZA HRVATA, A ONDA - ŠOK! Guardiola u nevjerojatnom preokretu srušio Niku kovača sa čak šestoricom tinejdžera!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2018. 10:58

Zanimljivu pripremnu utakmicu na američkoj turneji odigrali su noćas Manchester City i Bayern München. U susretu sa čak pet golova poveo je Bayern s 2:0, da bi City, sa čak šest tinejdžera u prvoj momčadi stigao do velikog preokreta, ponajprije zahvaljujući ozljedi ovoljetnog pojačanja Riyada Mahreza i ranom ulasku junaka utakmice, Bernarda Silve.

No, krenimo redom. Bavarci su već nakon 20 minuta imali 2:0, pogocima Shabaniija i Arjena Robbena (zabio na asistenciju Francka Riberyja).

No tu je sve stalo za Bayern, barem što se tiče golova. Upravo u 20. minuti ozlijedio se Riyad Mahrez (ozljeda gležnja), a Pep Guardiola bio je prisiljen u igru uvesti Bernarda Silvu koji je postao junak večeri.

Prvo je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela smanjio vodstvo Bayerna na 2:1, potom je 19-godišnji Lukas Nmecha u 50. minuti izjednačio na 2:2 i odmah na početku drugog dijela presjekao Kovačevu momčad, a Silva je potom u 70. minuti zabio i svoj drugi gol za vodstvo i pobjedu 3:2.

Linker
05. svibanj 2024 00:24