Cropix
ODLUKA NAVIJAČA

VIDEO: SVE SAMO DA PADNE HAJDUK! STIGLA NAJAVA VELIKOG PREOKRETA UOČI DERBIJA NA RUJEVICI Armada stiže u posjet Igoru Bišćanu i društvu

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 13. rujan 2019. 14:20

Današnji trening na Rujevici neće biti poput većine ostalih budući da je svoj dolazak najavila Armada. Budući da su odnosi posljednjih gotovo godinu dana zategnuti i da Armada ne navija na domaćim utakmicama, dolazak na trening s namjerom da se pruži podrška momčadi uoči utakmice protiv velikog rivala svakako je dočekana s oduševljenjem.

- S obzirom na poznatu situaciju oko domaćih utakmica i trenutnu rezultatsku krizu, vrijeme je da pružimo igračima podršku uoči važne utakmice protiv mrskog nam rivala za povratak prema vrhu ljestvice te još jednom jasno i glasno iskažemo svoj stav - stoji u Armadinom pozivu.

Hoće li to značiti i približavanje dogovoru s klubom i u skoroj budućnosti, pa možda i već u nedjelju protiv Hajduka, dovesti do toga da se sa sjevera ponovo čuje onaj prepoznatljivi huk teško je predvidjeti, ali u riječkoj svlačionici ovakva je inicijativa definitivno dobro prihvaćena.

- Čuo sam da navijači dolaze i u svakom slučaju mislim da je to lijepa gesta s njihove strane koja će nam dati dodatnu podršku i stvarno jedva čekam trening u takvom ambijentu. Armada nam puno znači, puno nam fale na Rujevici jer je drugačije igrati utakmice kada imaš njihovu podršku - poručio je Prskalo.

Trening Rijeke je zakazan za 18.30 sati, a Armada je sve zainteresirane pozvala na okupljanje u 17.45 satu u Docker’s pubu odakle će se u 18.20 krenuti prema istočnoj tribini stadiona na Rujevici.

Linker
26. travanj 2024 08:17