youtube
PODIGLA SE PRAŠINA NA ČIZMI

VIDEO: TALIJANI DOŽIVJELI 'DÉJÀ VU' I VRATILI SE 19 GODINA UNAZAD Ista priča, a igrači - boli glava: Pad Ronalda, kontra Zidanea i Del Pierov penal

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2017. 14:35

Juventus je kod kuće bio bolji od Napolija u prvoj utakmici polufinala talijanskog Kupa (3:1) i tako stekao znatnu prednost uoči uzvrata koji je na rasporedu 5. travnja.

Ipak, pobjeda Torineza ostat će u sjeni spornog jedanaesterca koji nije dosuđen u korist Napolija. Naime, u jednoj akciji gostiju, Pjanić je srušio Albiola u kaznenom prostoru, ali sudac je ostao nijem.

Juventus je potom povukao brzu kontru preko Dybale koji je dodao do Cuardada, a njega na drugoj strani ruši vratar Reina. Ovog puta sudac je odlučio pokazati na bijelu točku, a Argentinac je najstrožu kaznu pretovrio u pogodak i tako postavio konačni rezultat susreta.

Puno se prašine podiglo po talijanskim medijima nakon ove situacije, a na Čizmi su otišli toliko daleko da ih je čitava stvar odvela čak 19 godina unazad.

Slična stvar dogodila se u utakmici talijanskog prvenstva između Intera i Juventusa kada je Mark Iuliano napravio prekršaj na Ronaldu, a potom je današnji trener Real Madrida, Zinedine Zidane povukao kontru, dodao za Del Piera kojeg je u kaznenom prostoru srušio vratar. Sudac je i tada pokazao na bijelu točku, Juve je slavio s 1:0 i te 1998. godine uzeo naslov prvaka Italije. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
08. svibanj 2024 11:54