Screenshot: YouTube
KAKVO JE TO SLAVLJE BILO

VIDEO: TKO JE JOŠ IMAO OVAKAV DEBI IZ SNOVA Mladi dinamovac zabio gol u prvoj utakmici za slavni europski klub: Ovo je stvarno kao u snu, fenomenalno!

BRANIMIR KALAICA Mladi stoper koji je za prvu momčad portugalskog prvaka debitirao golom
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 23. svibanj 2017. 18:21

Javio se u ponedjeljak u večernjim satima iz Lisabona Branimir Kalaica. Mladi stoper koji je lani otišao iz Dinama u Benficu, od tada se nije pojavljivao u medijima, klub ga je čuvao od javnosti. No, sezonu je završio bajkovito, debitirao je za prvu momčad lisabonskog kluba i odmah zabio pogodak za remi.

- Stvarno kao u snu, često sam bio u kadru prve momčadi, ali nisam igrao. No, trener mi je u zadnjoj utakmici protiv Boaviste dao povjerenje, imao sam tremu, no kako je utakmica išla, bilo je sve lakše. Zabio sam i pogodak, doista fenomenalno - prve su Kalaičine riječi za hrvatske medije od odlaska iz Maksimira, koji nikad nije razjasnio.

- Nema se tu puno što reći. Mi smo se dogovorili, odlučio sam otići. Ne mogu konkretno reći što je presudilo, jednostavno, bila je to moja odluka, ja sam želio krenuti ovim putem. Da, bilo je i nekih ponuda i priča da bih mogao u Hajduk, ali to nisam prihvatio, otišao sam u Benficu, možda je teži put, no ja vjerujem da ću uspjeti.

Trenirao je s prvom momčadi, igrao uglavnom za B momčad u Drugoj ligi, a onda prve sezone osvojio je naslov prvaka, još bi mogao i Kup.

- Moja je želja iduće sezone igrati više, imati veću minutažu, nadam se i nastupu u Ligi prvaka. Posudba, koliko znam, nije opcija, borit ću se za mjesto u Benfici.

Linker
16. travanj 2024 09:38