Screenshot
'PREOBRATIO JE NEVJERNIKE'

VIDEO: TKO JOŠ OVO IMA? EVO ZAŠTO GA VOLI CIJELI NOGOMETNI SVIJET Pogledajte šou luckastog, nevjerojatnog Jürgena Kloppa! Ovo rade samo najveći...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2018. 18:59

"Ako se možemo složiti oko ičega nakon ove lude utakmice i plasmana Liverpoola u finale Lige prvaka, to je da je Jürgen Klopp napravio čudo s ovom momčadi i prebacio sve njezine granice", samo je jedan od hvalospjeva Jürgenu Kloppu nakon izbacivanja Rome i plasmana Liverpoola u veliko finale.

Liverpool je obranio 5:2 s Anfielda i unatoč 2:4 porazu od Rome na Olimpicu plasirao se u finale Lige prvaka, a sasvim sigurno, za to je najzaslužniji sjajni njemački trener koji je u dvije godine vratio Redse u vrh europskog nogometa.

'Vratio je nogometu sve ono najljepše, golove, uzbuđenje, neizvjesnost...'; 'On je stvoren za Liverpool', 'Nevjernike je preobratio u vjernike, a izvan terena potvrdio da je najluđi, ali trenutno i najomiljeniji trener svijeta', samo su neki od najupečatljivijih komentara i hvalospjeva za Nijemca. Mi smo izdvojili poseban video koji sve to dodatno ilustrira.

Nakon prolaza u finale, na polupraznom Olimpicu, Klopp je u kasnim noćnim satima izašao iz svlačionice i izveo pravi šou za engleske navijače, za najvjernije koji su iz sigurnosnih razloga morali ostati na tribinama još sat i pol vremena nakon kraja susreta. Pogledajte što je napravio...

Linker
04. svibanj 2024 08:22