screenshot
POGODIO IH PORAZ

VIDEO: VELIKE ZVIJEZDE U SVAĐI NAKON PORAZA NA NOU CAMPU Luis Suarez odbrusio Piqueu: 'Čekaj sad ćeš me zajeba****, ne zafrkavaj se samnom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2018. 12:39

Vratio se Messi i Barcelona je izgubila. Nakon Seville, protiv koje se ozlijedio i većim dijelom susreta igrali su bez njega te slavili 4:2, dobili su još četiri utakmice i završili neodlučeno s Interom u Milanu dok ga nije bilo. Na gotovo punom Camp Nou ove nedjelje s njim Barcelona - Betis 3:4.

Kad nema Messija igraju svi, a Barcelona ima odlične i vrhunske igrače, kad je na terenu ostali čekaju njega. Sigurno ima nešto i u tom pogledu na neočekivani rezultat, jer klub iz Seville prvi put je slavio kao gost protiv Katalonaca nakon 20 godina. No, nije to pravi odgovor, Barcelonini zadnji nastupi nudili su manje uvjerljivosti, već su s Rayo Vallecanom, ekipom sa začelja, u finišu zaostatak 2:1 okrenuli u pobjedu 3:2. Ivan Rakitić isključen je zbog dva žuta kartona, u 81. minuti, prvi put otkad je u Barci.

SVE GOLOVE S UTAKMICE BARCELONA - BETIS POGLEDAJTE OVDJE

Betis u 12 kola ima 16 bodova i to se čini nevjerojatno malo kako dobro znaju odigrati, koliko je iskusni trener Quique Setien izgradio kreativnu ekipu. Pojedini komentatori u Španjolskoj sinoć su odmah ponudili tezu: “Setien je prezentirao svoju kandidaturu za trenera Barcelone“. Ernestu Valverdeu neće se dopasti, no gledajući Betis kako igra čovjek prirodno stječe takav dojam.

- Ne smijemo primiti četiri gola na Camp Nou - naglasio je očekivano Arturo Vidal. - Ovo će nam dati silno samopouzdanje, zaslužili smo - zaključio je Joaquin.

Osim pobjede Betisa valja izdvojit i trzavice među igračima Barcelone nakon završetka utakmice.

U prvoj situaciji Luis Suarez odgvorio je Gerardu Piqeu na komentar 'zašto nije dodao loptu' u jednoj situaciji.

- Čekaj malo sad ćeš me zajeb***** zbog jednog dodavanja. Ne zafrkavaj se samnom - odgnonetnuli su španjolski čitači s usana.

Osim u raspravi sa Suarezom, Pique je ušao u okršaj i s Arturom Vidalom koji mu je u jednoj situaciji skinuo loptu s glave.

- Pustio bih ti loptu da sam čuo da vičeš moja, ali kunem ti se da nisam čuo.

Rezultati by SofaScore

Linker
05. svibanj 2024 23:28