Screenshot
VRLO DOBRA PREDSTAVA

VIDEO: VELIKI USPJEH MLADIH DINAMOVACA, IZBORILI SU FINALE INTERNATIONAL CUPA Modri zabili tri gola Southamptonu, za naslov protiv Bayerna!

Mlada momčad Dinama (U23) izborila je veliko finale Premier Legue International Cupa. U polufinalu su Modri slavili u gostima kod Southamptona s 3:1 i tako izborili finale protiv Bayerna.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2019. 21:45

Momčad pod vodstvom trenera Igora Jovićevića povela je u 10. minuti. Zabio je Šipoš nakon lijepe akcije i asistencije Marina s lijeve strane, a lopta je završila u mreži od stative.

Domaćini su se uspjeli brzo vratiti i u 22. minuti izjednačiti na 1:1. Zabio je Hamblin glavom s nekih sedam metara nakon ubacivanja s lijeve strane. U 36. minuti susreta strijelac gola za Southampton zaslužio je izravan crveni karton zbog grubog starta đonom na Gjiru.

Sa rezultatom 1:1 otišlo se na odmor, a u nastavku je u Dinamo zabio za 2:1 u 54. minuti. Marin je odigrao dupli pas s Gjirom, a ovaj je prizemnim udarcem ljevicom s nekih 12, 13 metara probio suparničkog vratara.

Točku na i pobjede Modrih postavio je Petar Čuić u 82. minuti nakon lijepe akcije, prizemnim udarcem. Duboko u sudačkoj nadoknadi imao je Southampton zicer za smanjenje vodstva Dinama, ali lopta je otišla pokraj vratnice.

SOUTHAMPTON - DINAMO 1:3 (Hamblin 22' / Šipoš 10', Gjira 54', Čuić 82')

Southampton: Lewis – Klarer, O'Driscoll, O'Connor – Olufunwa, Hamblin, Smallbone, Vokins – Johnson (76. Ledwidge), Tella (17. Jankewitz), Ferry

Trener: Radhi Jaidi

Dinamo: Horkaš – Barišić, Šutalo, Gvardiol, Gogić (89. Antovski) – Franjić, Gjira (76. Čuić); Ćuže, Tolić (90+2. Kim G.), Marin – Šipoš

Trener: Igor Jovićević

-----------------------------------------------------------------

82' - GOOOL! Dinamo vodi 3:1, zabio je džoker s klupe Čuić koji je poentirao nakon lijepe akcije iz polukontre, a opet je asistent bio Marin.

54' - GOOOL! Dinamo opet vodi. Marin je odigrao dupli pas s Gjirom, a ovaj je lijevom nogom probio vratara Lewisa udarcem s nekih 12-ak metara!

36' - Southampton je ostao s igračem manje. Haimblin je neoprezno startao na Gjiru i zaslužio direktni crveni karton.

22' - Southampton se vratio i izjednačio na 1:1. Nakon ubacivanja s lijeve strane najviši u skoku bio je Hamblin i s nekih sedam metara zakucao loptu u mrežu.

10' - GOOOL! Dinamo vodi 1:0, zabio je Šipoš nakon lijepe akcije i ubacivanja Marina s lijeve strane. Lopta je u mrežu ušla od vratnice.

Linker
03. svibanj 2024 14:34