youtube
POVRATAK ZLOČESTOG DEČKA

VIDEO: ZAŠTO UVIJEK ON!? EVO ZAŠTO Kralj se vratio: Balotelli kupio suigračima poklone za 15 tisuća eura, pa zabio dva pogotka u debiju

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 12. rujan 2016. 00:29

Mario Balotelli (26) je do prije nekoliko godina bio jedan od najpersepktivnijih i najtraženijih nogometaša na svijetu, a donedavno ga apsolutno nitko nije htio imati u momčadi.

Njegov menadžer, Mino Raiola dugo je pokušavao pronaći klub, da bi se Mario na kraju skrasio u Nici. Prije dolaska u Francusku Talijana je navodno odbilo čak 19 klubova poput Bešiktaša, Nice, Chieva, Atalante, Lazija, Sassuola, Bologne, Siona, Ajaxa, Monaca, Udinesea, Cagliarija, Evertona, WBA-a, Sampdorije, Pescare, Stoke Cityja, Bordeauxa, Nantesa...

Ipak, bivši napadač talijanske reprezentacije potpisao je za francuskog prvoligaša, domaći navijači dočekali su ga s velikim oduševljenjem, a uoči samog upoznavanja sa suigračima Balotelli je navratio u trgovinu kupio poklone u vrijednosti 15 tisuća eura za svoje nove suigrače.

Zločesti dečko svjetskog nogometa pobrinuo se i za savršen debi s obzirom kako je u derbiju protiv Marseillea zabio prvi pogodak već u 7., a drugi u 79. minuti utakmice.

Nica je kao domaćin svladala Olympique Marseille s 3-2 te se priključila vodećem Monacu na vrhu ljestvice s 10 bodova.

Pobjedu domaćoj momčadi i treću pobjedu na startu nove sezone donio je Cyprien u 87. minuti. Strijelci za Marseille bili su Thauvin u 14. minuti i Gomis u 72. minuti s 'bijele točke'.

POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
30. travanj 2024 07:33