Screenshot
'NOGOMET BI TREBAO BITI POŠTEN'

VIDEO: ZBOG NJEGOVIH ODLUKA RAZBIJALE SU SE BOCE Lovren potvrdio priču o 'krvniku' Redsa: 'Život me naučio da postoje i puno gore stvari, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2018. 16:10

Igrači Liverpoola, baš kao i njihovi fanovi, definitivno ne favoriziraju suca Craiga Pawsona. Ovaj 38-godišnji djelitelj pravde na nogometnim travnjacima imao je ove sezone nekoliko dvojbenih odluka koje nisu nikako išle na ruku ovog engleskog kluba.

Pawson je još ranije u prvom ovosezonskom Merseyside derbiju nakon jedne dvojbene situacije, u kojoj je svoju ulogu odigrao i naš Dejan Lovren, dosudio jedanaesterac zahvaljujući kojem je Everton izvukao neriješeno na Anfieldu, a potom je i prije nekoliko tjedana uspio ponovno razljutiti ekipu Jürgena Kloppa.

Ovaj drugi incident dogodio se prilikom njihovog gostovanja kod Manchester Uniteda. Pawson je tada propustio svirati penal za goste u situaciji kada je Antonio Valencia igrao rukom u svom šesnaestercu.

Među navijačima engleskog velikana tako već neko vrijeme kruži teorija zavjere o njihovom 'krvniku' Pawsonu, a da s njom nisu otišli predaleko potvrdio je i sam Lovren u intervjuu za Sunday Times.

"Život me naučio da postoje i puno gore stvari, ali... nakon utakmice protiv Evertona uzeo sam bocu i razbio je o zid. Isti sudac i slična odluka dogodila se u porazu protiv Uniteda. Nogomet bi trebao biti pošten...", požalio se hrvatski branič.

Linker
11. svibanj 2024 10:35