Screenshot
SVE JE BLIŽE I REPREZENTACIJA

VIDEO: ZNAO JE LEGENDARNI GERRARD ZAŠTO DOVODI HRVATA Ponovno oduševio sve na Otoku: Majstor pretrčao čitav teren i asistirao za ključan pogodak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2018. 18:50

Hrvatski nogometaš Borna Barišić iz utakmice u utakmice sve više pokazuje da je Steven Gerrard imao pravo kad ga je pozvao da potpiše za slavni škotski klub.

U 3. kolu škotskog Premiershipa Barišić je, kao i u prethodnoj utakmici, asistirao za ključan pogodak. Glasgow Rangers gostovao je kod Motherwella, utakmica je završila 3:3, a bivši osječki kapetan sudjelovao je kod trećeg pogotka Oviemunu Ejariji za vodstvo 3:2 u 43. minuti susreta.

Barišić je pritom pretrčao cijelo igralište i izvrsno uposlio britanskog veznjaka koji s vrha šesnaesterca pogađa za vodstvo Rangersa. Činilo se da će utakmica završiti tim rezultatom, međutim u sudačkoj nadoknadi Peter Hartley pogađa za konačnih 3:3.

Navijači su odmah prepoznali zalaganje i ključnu rolu hrvatskog nogometaša te ga na društvenim mrežama zasuli pozitivnim komentarima. Izgledno je i da će, ako nastavi s ovakvim dobrim igrama, vrlo brzo doći u fokus izbornika Zlatka Dalića.

Spomenimo i da je Barišić izašao u 78. minuti, a drugi hrvatski nogometaš u redovima Rangersa Nikola Katić odigrao je cijeli susret.

Linker
02. svibanj 2024 15:44