Vladimir Dugandzic / CROPIX
MAĐARE ČEKA PAKAO

VIDEO/FOTO: GOLEMI INTERES, POGLEDAJTE REDOVE U SPLITU PRVOG DANA PRODAJE ULAZNICA Vatreni će u odlučujućoj utakmici imati podršku prepunog Poljuda!

Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 24. rujan 2019. 15:27

Dalmacija i Split vole svoje "vatrene", to je valjda napokon svima jasno s obzirom na to da je došlo do prave pomame za ulaznicama za kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2020. Hrvatska - Mađarska, koje su se u ponedjeljak od 12 sati počele prodavati u Splitu na šalterima dvorane Spaladium arene. Već u devet sati ujutro, tri sata prije otvaranja šaltera, formirao se red, koji je bio sve duži od trenutka kad je počela prodaja karata.

Zanimljivo je kolika je strka nastala, tako da su prognoze kako će ulaznice brzo biti razgrabljene bile istinite. Jedan od navijača, Mateo Znaor iz Sinja, nam je rekao:

- Požurio sam kupiti četiri ulaznice za moje društvo, uzet ću karte za istočnu tribinu. Hvala Bogu da naša reprezentacija napokon dolazi u Split, vjerujem u čistu pobjedu. Čitam da Vlašić igra u velikoj formi, volio bih da na Poljudu opet bude strijelac.

Linker
19. travanj 2024 07:38