REUTERS/Bernadett Szabo
NIJE MOGLO BEZ NEREDA

VIDEO/FOTO: KAOS U PRAGU, POLICIJA GUMENIM METCIMA KAŽNJAVALA ENGLESKE DELIKVENTE Desetorica privedenih, gostujući navijači bocama gađali snage reda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2019. 22:47

Engleski navijači ponovo pune stupce crne kronike. Kao što se i pretpostavljalo, nažalost, nisu si mogli pomoći ovoga petka u Pragu. Uzalud je čitava nogometna Češka molila UEFA-u da prebaci termin kvalifikacijskog ogleda za EURO s Englezima, uzalud i svi apeli gostujućim "tifosima", kad... Jednostavno, ne ide.

Znate priču. Petak navečer, Češka kao zemlja za Engleze izrazito jeftinog ali i dobrog piva. Sva je prilika za napraviti neku vrstu bedastoće. Baš, gluposti.

Oko 19 sati ispred jedne se praške pivnice počeo odvijati zaplet po scenariju iz nekog akcijskog filma. Kad je trebalo izaći iz pivnice, kad je policija počela organizirati prepraćaj do stadiona, Engleze je baš policija "omela" u ispijanju tekućine od hmelja. Poletjela je prva boca, a onda i njih nekoliko...

Uzalud su i češki policajci puštali glasovna snimljena upozorenja prema navijačima Gordog Albiona. Privedeno je deset navijača, korišteni su i gumeni metci, a domaći su policajci na taj način izašli na kraj s delikventima.

Linker
19. travanj 2024 02:10