POKER GOLČINA

Vikend nevjerojatnih golova: Pogledajte kako su zabijali Adam, Defoe, Matuidi i Pinilla!

Charlie Adam zabio je gol sezone u porazu njegovog Stokea od Chelseaja. Škot je vidio da je Courtois daleko od svojih vratiju i uputio udarac s šezdeset metara
Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 06. travanj 2015. 10:46

Iako je bio blagdanski vikend, nogometaši diljem europskih terena nisu se odmarali - štoviše, neki od njih su u protekla dva dana zabili fantastične golove koji će sigurno naći svoje mjesto u brojnim 'highlitsima'.

Stokeov veznjak Charlie Adam zabio je možda i pogodak sezone u porazu njegovog Stokea od Chelseaja (1-2). Škot je vidio da je vratar Courtois daleko od svojih vratiju i zatim uputio udarac s preko šezdeset metara.

Da i premierligaška nedjelja ne bude bez krasnog gola pobrinuo se Jermain Defoe koji je u 46. minuti ogleda Sunderland - Newcastle fantastičnim volejom s oko dvadesetak metara odlučio utakmicu ljutih rivala sa sjevera Engleske.

PSG je pred vrućom publikom u Marseilleu svladao domaću momočad, a prvi gol za Parižane, ujedno i najljepši na utakmici, postigao je Matuidi koji se varkom riješio čuvara pa s ruba kaznenog prostora neobranjivo plasirao loptu u rašlje.

Mauricio Pinilla zabio je pak rijetko viđeni miks između škarica i voleja - igrač Atalante naprosto je poletio zrakom prije nego je filigranski precizno pogodio rašlje Torina. Atalanta je utakmicu ipak izgubila 1-2.

Linker
22. rujan 2024 17:03