Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
OPET ZDRAV I SPREMAN

VRAĆA SE BRZINOM MUNJE Prognoze su bile crne, ali hrvatski maestro se ekspresno oporavio: Evo kada bi mogao zaigrati!

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 02. veljača 2017. 19:48

Hrvatski reprezentativac u redovima Real Madrida Luka Modrić odradio je prvi trening poslije ozljede bedrenog mišića, ali nije sigurno da će zaigrati za vikend protiv Celte Vigo u Primeri. Također, s treninzima su započeli Gareth Bale i Marcelo, objavili su španjolski mediji.

- Luka Modrić i Marcelo su počeli raditi s loptom na treninzima i u tijeku su pripreme za utakmicu protiv Celte - stoji u priopćenju madridskog kluba.

Hrvatski 31-godišnji veznjak se ozlijedio protiv Malage prošlog mjeseca, a prve prognoze su govorile da bi mogao izbivati tri do četiri tjedna s travnjaka. Srećom, oporavak teče bolje od očekivanog, ali trener Zinedine Zidane, prema napisima medijima, nije sklon pustiti Hrvata u igru protiv Celte (nedjelja 20.45) kako bi se ozljeda u potpunosti zaliječila. Ukoliko ne nastupi protiv Celte, Modrić će vjerojatno istrčati protiv Osasune 11. veljače.

Nekako s oporavkom Modrića su se poklopili i povraci drugih igrača. Naime, Bale je ponovno u akciji, kao i Barcelonin Andres Iniesta, otkrivaju tamošnji mediji, koji je 'out' od 19. siječnja kada je na treningu mišić lista noge, a katalonski klub u subotu (16.15) igra doma protiv Athletic Bilbaa.

Linker
03. svibanj 2024 22:47