Tom Dubravec / CROPIX
BRBIĆ JE NA POTEZU

Vratar Vuković ne skriva: 'Učinit ću sve što je u mojoj moći da dođem u Hajduk'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 27. prosinac 2014. 12:16

Čuvar mreže Andrija Vuković koji je trenutno izvan kombinacija u RNK Split otkrio je kako će u zimskom prijelaznom roku sigurno promijeniti klub.

- Pokazao sam ovdje nekim ljudima da još mogu dobro braniti i da nisam tako star kao što pričaju. Sigurno ću promijeniti klub, ali bit će moja želja a ne želja drugih ljudi. Ili će biti po mome, ili neće biti nikako. To vam garantiram.

O potencijalnom prelasku nekoliko stotina metara dalje, u Hajduk, Vuković je znakovito rekao:

- To je moja želja i nije tajna. Učinit ću sve u mojoj moći da to ostvarim.

Iako je uoči turnira Četiri kafića Tonći Kukoč samouvjereno poručio kako Tempera osvaja turnir, do toga ipak nije došlo. "Bezobraznoj ljevici" su, međutim, pripale dvije nagrade. Za najboljeg igrača turnira i za najboljeg strijelca (3 pogotka).

- Ne bih htio puno pričati jer uvijek nakon mojih izjava nastane neki skandal - rekao je Kukoč, a valja napomenuti kako nisu svi gledatelji bili zadovoljni što je upravo on bio proglašen najboljim igračem.

- Humanitarna strana ovog turnira u prvom je planu, rezultat nije toliko bitan. U finalu smo izgubili od bolje momčadi - dodao je igrač CSKA iz Sofije. Kukoč je još jednom istaknuo kako ne bi imao ništa protiv da ostane u Bugarskoj do kraja sezone premda se nada realizaciji transfera u kijevski Dynamo.

Linker
03. svibanj 2024 04:58