Zagreb, 290414.Hotel DoubleTree by Hilton.Konferencija za medije Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj su izvrsni predsjednik HNS-a Damir Vrbanovic i povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk govorili o mjerama za borbu protiv rasizma i diskriminacije na tribinama. Na fotografiji: Damir Vrbanovic.Foto: Marko Todorov / CROPIX
 Marko Todorov / CROPIX
NAPAD 'KOD MACOLE'

VRBANOVIĆ 'U šoku smo, ničim ih nismo izazvali, niti sekunde ih nismo provocirali'

U ovoj državi više čovjek ne može niti normalno putovati - rekao je Vrbanović nedugo nakon napada te dodao kako ne zna što će biti s napadačima
Piše: ArhivaObjavljeno: 13. travanj 2015. 22:38

Delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza, u kojoj je bio i izbornik Niko Kovač, na odmorištu Zir, na autocesti Zagreb – Split, napalo je desetak huligana s obilježjima Hajduka, no incident je okončan bez ozbiljnijih posljedica, objavio je u ponedjeljak HNS na svom internetskom portalu.

Skupina huligana posebno je agresivna bila prema izvršnom predsjedniku Damiru Vrbanoviću koji je nekako izbjegao udarce nogom i šakom u glavu, prenosi portal 24 sata.

- Grozno, ničim ih nismo izazvali, niti sekunde ih nismo provocirali. U ovoj državi više čovjek ne može niti normalno putovati - rekao je Vrbanović nedugo nakon napada te dodao kako ne zna što će biti s napadačima.

Svi smo još u šoku. Ne znam što će biti s njima - rekao je Vrbanović. Napadnuti predstavnici HNS-a nisu uzvraćali na udarce, a napadači su pri odlasku prema njima i bacili nekoliko boca te razbili retrovizor na službenom autu, ističući kako se 'kunu u Hajduka' i kako su 'oni Torcida'.

Linker
19. svibanj 2024 17:36