CROPIX
OPLEO PO SUCU

VULIĆ 'Prvi smo gol primili poslije faula nad našim igračem i vjerojatno iz zaleđa!'

'Lijepo je da smo drugi... Djelujemo kao momčad, zacrtanih ciljeva se držimo' - rekao je Burić
Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 28. rujan 2015. 01:02

Pobjeda Hajduka u Parku mladeži nije deprimirala trenera Splita Zorana Vulića, ali je zato osokolila trenera „bijelih“ Damira Burića. No, nije se on razbacivao velikim riječima osim što je ponavljao kako „moja momčad napreduje svakog dana u svakom pogledu“.

- Nisam bio zabrinut ni u trenucima kad je Split bio nešto bolji – rekao je Damir Burić. Mi smo bili bolji, tu nema dileme. Držali smo se dobro, kompaktno, bilo je pitanje vremena kad ćemo doći do vodstva. Gol smo dali u najboljem trenutku, malo prije odmora, a drugi baš u idealnom trenutku, pa je sve bilo jasno…

Burić je naročito istakao Nikolu Vlašića, rekao je da je to moderna interpretacija napadača.

- Lijepo je da smo drugi… Djelujemo kao momčad, zacrtanih ciljeva se držimo. Problem nam je zadnji pas, imali smo prilika, na tom planu ćemo raditi. Naša momčad je mlada, to morate voditi računa. Treba nam strpljenja…

Igrači „bijelih“ su dobili slobodni dan, to je dokaz da su dali sve od sebe.

Treneru Splita Zoranu Vuliću, u ovom sudaru, od početka je sve bilo jasno, a to je da Hajduk ima bolju igračku kvalitetu.

- Mi smo imali svoju priliku, ne volim pričati što bi bilo da je bilo – rekao je Vulić – ali ipak da je Bagarić iskoristio svoju šansu u početku tko zna kako bi bilo do kraja. No, moram naglasiti da smo prvi gol primili poslije faula nad našim igračem i vjerojatno iz zaleđa.

Vulić je ocijenio da je Split u prvom dijelu bio bolji, zatim da je drugi primljeni gol dotukao prvotimce Splita

Linker
06. svibanj 2024 21:02