Newcastle United's English forward Andy Carroll (3rd R) turns to celebrate after heading the opening goal against Arsenal during the Premiership football match at the Emirates Stadium in London on November 7, 2010. Carroll scored the only goal of the game and Newcastle won the game 1-0. AFP PHOTO / Adrian DennisFOR EDITORIAL USE ONLY Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo.
 AFP
REMI NAJIZVJESNIJI

Wigan pod hitno trebaju bodovi, a Newcastle dolazi bez najboljeg igrača Carrolla

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. siječanj 2011. 21:30

EIGAN - NEWCASTLE

Mnogi će se složiti da bi samo troznak bio sigurna prognoza za ovaj susret gdje igra momčad kojoj je pobjeda neophodna, a s druge strane dolazi vrlo nepredvidljivi gost, koji se neće zatvoriti. U takvoj situaciji mogao bi se dogoditi zanimljivi i otvoreni susret u kojem će biti pogodaka s obje strane, a tko će pobijediti, zaista je teško reći. Ni neodlučeni rezultat ne bi iznenadio.

Wigan će biti bez N’Zogbije, koji počinje služiti kaznu od tri utakmice neigranja, upitan mu je nastup Alcaraza, a sigurno neće biti ni ozlijeđenih Boycea, Di Santa, McCarthyja i Mosesa. Najveći hendikep za Svrake mogao bi biti neigranje njihovog najboljeg strijelca Carrolla, koji ima problema s bedrom. Gosti dolaze i bez Ben Arfe, Goslinga i Taylora, koji se također oporavljaju od ozljeda.

Wigan protiv Newcastlea nije izgubio nijednu od posljednje četiri utakmice (dvije pobjede i dva remija), a Svrake su poražene na sva četiri ligaška gostovanja kod Wigana u povijesti

Linker
01. srpanj 2024 06:25