Foto: Goran Mehkek / CROPIX
PROCURIO NOVI DETALJ

ZA OLMA STIGLA PONUDA KOJA DEBELO NADMAŠUJE SVE DOSADAŠNJE!? Nova vijest iz Maksimira vezana uz transfer najskupljeg Dinamovog igrača

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. siječanj 2020. 09:14

U poslijepodnevnim satima jučerašnjeg dana opet su se pojavile neke informacije o mogućem transferu Danija Olma. Naime, saznali smo da navodno jedan engleski klub za Olma nudi 25 milijuna eura!

Ne može se sa sigurnošću tvrditi o kojem se klubu radi, službene potvrde nema, ali neke informacije tvrde da je riječ o Wolverhamptonu, klubu koji je i prošlog ljeta pokazivao zanimanje za Olma.

S nekih su nam engleskih adresa kazali da je priča o ponudi Wolverhamptona sasvim moguća, ali ti su nam isti izvori isto tako kazali da se šapuće da bi do konca siječnja u igri mogli biti Leicester i Tottenham, klubovi s kojima je Dinamo već sklapao poslove.

Dakle, nakon Barcelone, Milana i Leipziga, mogla bi stići ponuda i Wolverhamptona te možda još nekih engleskih klubova. Ta bi možda mogla biti i najkonkretnija, ali pričekajmo jer informacije o Olmu stižu svaki dan sa svih strana, javljaju nam se razni menadžeri, strani novinari... S druge strane, cijela se ta priča rasteže poput žvakaće gume, iz Dinama nikako da dođu konkretnije vijesti.

Linker
23. siječanj 2023 18:09