REUTERS/David Klein
A NEKOĆ JE ODUŠEVLJAVAO OBRANAMA...

ZABIJEN POSLJEDNJI ČAVAO U LIJES DUGOGODIŠNJE 'JEDINICE' ENGLESKE REPREZENTACIJE Izbornik odlučio da za njega nema mjesta u avionu za Rusiju?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2018. 20:03

Gotovo pa nevjerojatnom čini se silazna putanja Joea Harta, 30-godišnjaka koji je bio dugogodišnji golman Engleza i neko vrijeme ponajbolji golman Premiershipa.

Iskusni čuvar mreže stigao je ljetos na posudbu u West Ham kako bi oživio uzdrmanu karijeru, ali tamo zapravo proživljava jednu od najgorih sezona otkako se bavi ovim sportom. Iako je na početku sezone bio standardan, Hart se u londonskom klubu već nakon nekoliko mjeseci preselio na klupu i sve je izglednije da West Ham neće na kraju sezone otkupiti njegov ugovor.

Slabi nastupi i nepovjerenje trenera u klubu preslikali su se čini se i na njegovu poziciju u reprezentaciji. Kako pišu brojni engleski mediji, izbornik Engleza Gareth Southgate više ne računa na Harta i samim time ga ne namjerava povesti na nadolazeće Svjetsko prvenstvo.

Čini se da bi tako u Rusiji kao čuvare engleske mreže trebali gledati Jacka Butlanda ili Jordana Pickforda kao prvi izbor i, kako stvari stoje, Toma Heatona ili Nicka Popea kao trećeg golmana.

Linker
02. svibanj 2024 22:09